вторник, 18 сентября 2018 г.



  

       18 жовтня, четвер

Європейський День боротьби з торгівлею людьми



Хода проти торгівлі людьми



    Для учнів 1-11 класів відбулися виховні години на тему: «Не стань жертвою торгівлі людьми», «Незнайомі люди. Правила поведінки» «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»,з метою ознайомлення старшокласників з проблемою торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей в торгівлю людьми, як уникнути цієї проблеми.

    Учні 9 класу взяли участь у проведення круглого столу «Попередження торгівлі людьми». Під час круглого столу старшокласники звернули увагу на питання : актуальні дані по торгівлі українцями; поточні загрози, пов'язані з торгівлею людьми; що робити, якщо потрапив у біду; профілактика торгівлі людьми в Україні; виклики сьогодення.

    Учнівське самоврядування школи підготувало та провело інформаційну хвилинку, під час якої розповіли про небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми,познайомили з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.


    Антибулінг

    В Україні стартувала компанія з протидії булінгу в 

школах.  Вирішити проблему шкільного насильства 

можливо лише шляхом широкого інформування та 

залучення суспільства

1 вересня – День Знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!






6 лютого 2018 року, вівторок

День безпеки в Інтернеті




Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Воно відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.
Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.
Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Воно служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.
   Дізнатись більше...

      Ось і закінчилися зимові канікули. Промайнули веселі святкові дні. А як довго ви на них чекали! Але нічого страшного не трапилось. Адже ви всі вже встигли скучити за школою, за вчителями та однокласниками. 
Думаю, кожен з вас весело та цікаво провів ці канікули, ви набралися сил та наснаги, щоб вдало розпочати та  закінчити новий навчальний семестр.
      Бажаю всім вчителям, батькам та учням сил  і здоров’я у новому семестрі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий